top of page

Bezieling bij Personages

Wat bezielt personages??

Wat bezielt mensen?

Bij het schrijven van (auto)biografieën, van levensverhalen en van historische non-fictie is het van belang dat de hoofdpersonen tot leven komen. Dat dat best lastig is omdat je als schrijver de persoon over wie je schrijft alleen kent van een vage foto, brieven of uit de overlevering, dat staat vast. Maar ook als je fictie schrijft moet je je personage kunnen doorgronden, terwijl ze niet eens bestáán! Hoe ‘wek’ je iemand tot leven? 

Als schrijfcoach, en in functies hiervoor, is het mijn job om personages te begrijpen. Want als je kunt zien wat mensen beweegt, waar hun hart sneller van gaat kloppen, dan weet je wat hen bezielt.

Inkt door de aderen

Wil jij dat je personages tot leven komen zodat jouw lezer met ze gaat meevoelen? Ik heb opdrachten bedacht waardoor jij jouw personage echt gaat begrijpen. Daarnaast hebben we online één op één sessies om je personage(s) tot leven te wekken en ik lees mee met wat je over hen schrijft en geef je praktisch toepasbare feedback. Want door jouw inkt te laten stromen, stroomt er straks bloed door hun aderen.

De prijs is € 350 (ex Btw) en je krijgt:

  • 3 coachsessies via zoom of face-to-face

  • 3 op-maat-gemaakte opdrachten die je dichter bij jouw personage brengen

  • feedback op 3 van je stukken (max 5000 woorden per keer)

Fotoshoot%20spiegel_edited.jpg
Bel me op 0651428646
of stuur me een app voor een vrijblijvende kennis-making 
bottom of page