Feedback en sparen voor een GRATIS verblijf

door Elena Benvenuti
1/3

Als het lente wordt, begin ik mijn spullen te pakken. Zó graag ga ik naar huis, naar Toscane.

De afgelopen weken werd mij duidelijk dat dat voorlopig niet kan en dat het geen zin heeft om te speculeren wanneer we wel weer kunnen schrijven in Toscane.

 

Thuis schrijven

Nu de workshops en het schrijfweekend in Amsterdam zijn komen te vervallen, heb ik extra ruimte om feedback te geven op teksten. Dat lijkt samen te vallen met de extra schrijfuren die de meesten van jullie nu waarschijnlijk hebben en daarom is het idee ontstaan om de schrijfbegeleiding hier en nu aan te bieden, al zal het verblijf in Toscane op en ander moment zijn. En dat laatste bied ik gratis aan. Ja, dat lees je goed.

Gratis schrijven in Toscane

Mijn schrijfweken draaien om tijd en rust om te schrijven, professionele feedback en oprechte gastvrijheid. Voor het eerste zal je nu zelf moeten zorgen, maar waarom wachten met de professionele feedback als je daar nú behoefte aan hebt? Die kan ik je direct bieden. En als je de komende maanden mijn diensten inhuurt, dan kun je in september of volgend jaar juni gratis op schrijfretraite komen. Daarmee krijg je, nu los van elkaar, de professionele feedback en oprechte gastvrijheid die ik voorsta.

 

Sparen voor Toscane

De vuistregel is: voor de eerste 10 uur werk die ik verricht, inclusief leestijd, krijg je 6 overnachtingen op basis van volpension gedurende de maand september 2020 of gedurende een nader te bepalen schrijfweek in juni 2021. Per uur reken ik € 60, incl btw – voor ZZpers geldt dezelfde prijs, maar met het btw 0-tarief.

 

  • Partenza pakket is ideaal voor wie graag op weg geholpen wil worden. Je krijgt hulp bij het vinden van structuur in je verhaallijn, videogesprekken om te sparren over haalbaarheid, lezersdoelgroep, tips om planmatig te werken naast hulp bij plot- en personageontwikkeling. Dit pakket is tot juni aanstaande beschikbaar.

 

  • Arrivo pakket is een manuscriptbeoordeling voor wie zijn verhaal (grotendeels) af heeft en een ideale lezer zoekt die taalkundige- en verteltechnische feedback met sterkte/zwakte analyse doet, kijkt naar geloofwaardigheid en vervoeringskracht. Dit pakket is tot juni aanstaande beschikbaar.

 

  • Presto pakket is voor wie telkens 2 uur feedback wil inhuren, voor een snelle check en resultaat. Denk aan het scherp krijgen van een kort verhaal, of het leggen van de basis voor het schrijven van je (levens)verhaal door hoofdlijnen te bepalen. We houden de uren bij die ik aan jouw werk besteed en je mag extra lang, tot juni 2021, blijven sparen voor de minimale 10 uren die recht geven op een gratis verblijf.

​​

En tot slot nog dit: de meesten van jullie kennen mij als de gastvrouw, de cursusorganisator, de kok of de dame die de administratie doet. Dat ben ik allemaal, maar ik ben vooral taal - kundig:

Elena Benvenuti studeerde Algemene Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie Sociolinguistiek. Zij schrijft al twintig jaar non-fictie, waaronder reisverhalen en volgde workshops en cursussen om haar schrijftechniek te perfectioneren.

Lange tijd was zij werkzaam als Personeelsfunctionaris in de zakelijke dienstverlening waar zij o.a. zorgdroeg voor de personeelszorg en het ontwikkelen en beschrijven van arbeidsvoorwaarden. Tegenwoordig heeft zij naast een B&B in Toscane ook een bedrijf dat (zomer)cursussen organiseert en geeft zij sinds 2016 feedback op manuscripten.

Haar stijl van feedback geven is direct en onderbouwd.

'Ik ben thuis in uw taal.'

Elena Benvenuti

tot 1 juni sparen

 

voor GRATIS verblijf

directe en onderbouwde feedback
Bel me op 0651428646

Villa Masini-Luccetti

Via delle Piane 64

Capriglia di Pietrasanta (LU)

Italia

© 2014 by Elena Benvenuti

Proudly created with Wix.com

  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook