top of page

twee Feedbackpakketten als Italiaanse koffie

Je kunt bij mij het hele jaar door feedbackgesprekken voeren. Dat gaat online of met een kop koffie. Koffie lijkt ook een metafoor te zijn voor de gesprekken. Het ene moment is de feedback zo sterk als een cafeïneshot en springen de ogen open, een andere keer worden er dingen besproken die alomvattend zijn en die nog een tijdje nawerken, net als de koffiesmaak. Maar beiden soorten gesprekken zetten iets in gang en zorgen dat de inspiratie stroomt.

Italianen drinken veel koffie en ieder heeft zijn favoriet. Zo is er verschil tussen een caffé Lungo en een caffé Ritretto. De keuze is uit een zacht bakkie troost waar je lang van kunt genieten of een compacte intense variant die je onmiddellijk over een drempel helpt.

Een kop koffie en een goed gesprek helpen je een heel eind vooruit. Daarom heb ik twee pakketten voor je bedacht.

 

Lungo

Is een lang traject van ongeveer zes maanden, waarbij we maandelijks een feedbackgesprek hebben over jouw teksten. Je krijgt inzicht in techniek en ondersteuning om je unieke schrijfstijl te ontplooien. We kijken of je nog  ‘op koers’ zit in je verhaal en zoeken samen naar structuur als dat nodig is. Het zijn gesprekken waarin we de tijd nemen om over jouw boek(idee), verhaallijn en personages te praten. Het pakket bestaat uit:

  • 6 feedbackgesprekken

  • 18 uur voorbereidingstijd waarin ik je teksten lees en mijn commentaar op papier zet

Momenteel is het pakket voor het speciale tarief van € 598 in plaats van meer dan € 800.

 

Ristretto

Het ristrettotraject is zoals boven, alleen korter en misschien intenser. Het zijn in ieder geval:

  • 3 besprekingen

  • Met maximaal 9 uur inleestijd en voorbereid zodat je het beste rendement hebt.

De investering is nu€ 298 in plaat van meer dan € 400.

 

Interesse? Meld je vóór 1 juni aan voor een traject dat tot december 2024 loopt

prijzen zijn excl BTW en deze aanbieding geldt tot 1 juni 2024

 

Pakket in combinatie met verblijf in Toscane

En wil je naar Toscane komen -of heb je misschien al geboekt?-, dan kun je de pakketten combineren met feedback ter plaatse, zodat je voorafgaande, tijdens en ná je verblijf feedback krijgt. Met een Ristretto of Lungo pakket ben je in Toscane én al goed op stoom én ben ik precies op de hoogte hoe ik je kan helpen met het schrijven van je verhaal.  

RECENSIE OP ON-LINE SCHRIJFBEGELEIDING

'Elena Benvenuti is de ‘perfecte’ lezer, die niet met stroop smeert of geneigd is iets door de vingers te zien. Ze kijkt met timmermansoog naar de relevantie en geloofwaardig van een tekst. Ze is alert, kritisch en geeft ruimschoots aanwijzingen en tips die je direct op de tekst kan toepassen. Als schrijfbegeleider heeft ze mijn boek "Lief wezen - overleven op de Wallen, gevangen bij de nonnen" naar een hoger plan getild. Ik ben haar zeer erkentelijk voor de fijne samenwerking via mail en Zoom.' Augustus 2021

Wieke Hart  is auteur van 2 boeken

Meer recensies lezen? Klik hier

Bel me op 0651428646
of stuur me een app voor een vrijblijvende kennismaking 
jarl 2.jpg
bottom of page