top of page

Levensverhalen en (auto)biografieën

met feedback van Elena Benvenuti

Je levensverhaal schrijven vergt een omgeving waar je in alle rust met je gedachten kunt zijn, zonder dat je steeds alleen bent. Over jezelf schrijven vraagt huisgenoten die medestanders zijn. Van wie je kunt verwachten dat ze je behoefte aan privacy begrijpen, maar er zijn op de momenten dat je afleiding of een gesprek wilt aangaan om je gedachten te ordenen.

Ook het schrijven van een biografie vraagt van je dat je je volledig in het perspectief van je personages verplaatst en je dagen met hem, haar of hen vult. Jouw mening of welke emoties bij jou worden opgeroepen, is van ondergeschikt belang. Dan is het fijn om naast advies over het technische aspect van schrijven af en toe ook anderen te spreken die met hetzelfde bezig zijn. Daarom zijn er weken met als thema Levensverhalen en (auto) -biografieën.

De data zijn:

  • VAN 8 tot 14 JULI

  • VAN 19 tot 25 AUGUSTUS

De schrijfbegeleiding is er alleen als jij die wilt en je kunt me altijd vragen mee te lezen, denken, aan te horen of feedback te geven op je tekst. Naast een forse dosis kennis op schrijfgebied ben ik een gecertificeerd Narratief Coach die aandachtig en zonder oordeel kan luisteren en desgewenst je naar een ander standpunt of perspectief laat zoeken.

Er zijn geen lessen of groepsschrijfactiviteiten, juist om ruimte te laten aan het persoonlijke proces dat met samengaat met herinneren en verwoorden.

Deze schrijfweken kun je combineren met een schrijfretraite die erop volgt, (zie hier voor data) zodat je extra lang kunt schrijven. Deelnemers die de twee weken combineren hebben voorrang op diegenen die een enkele week boeken.

 

Zondag 14 juli en op zondag 25 augustus is er na het ontbijt geen lunch of diner. Die dagen zijn zogenaamde 'wisseldagen' waarbij een deel van de deelnemers vertrekt en nieuwe deelnemers komen. 

"Je lot is je plot"
Mieke Bouma

08 - 14 juli

of

19 - 25 aug

Prijzen voor 1 persoon:

€  715 enkele kamer, gedeelde badkamer

€  895 grotere kamer, gedeelde badkamer

€  1040 slaapzolder met toilet en douche

€  1295 op slaapzolder met 2 bedden of tweepersoonsbed (prijs per 2 personen)

Prijzen zijn obv volpension. De genoemde data zijn de aankomst- en de vertrekdag. Feedback

is obv beschikbaarheid en tegen meerprijs.

Prijzen zijn incusief Btw.

Wat je verder moet weten:

  • na je aanmelding neem ik contact op met je om kennis te maken

  • wacht met je reis boeken tot na onze kennismaking of (als we elkaar kennen) je mijn bevestiging hebt ontvangenje

  • plek is verzekerd na aanbetaling

  • je kunt na vooraf overleg in termijnen betalen

vul het INSCHRIJFFORMULIER in

Hartelijk dank voor je email

bottom of page