Nazomer XXL Schrijf- en Rustretraite

Schrijven op eigen kracht of Il Dolce Far Niente met Elena Benvenuti
1/5

Wil je ongestoord schrijven of wil je uitrusten in een rustige omgeving waar de verleidingen beperkt zijn tot het lekkere eten en een luie stoel in de tuin? Heb je behoefte om je terug te trekken van de hectiek van alledag om te lezen, te wandelen of te doen waar we in Italië goed in zijn: Il Dolce Far Niente, het heerlijke niets doen?

Van zodag 5 september tot zondag 19 september zorgen wij voor rust in en om het huis, een comfortabel bed, uitgebreid ontbijt, een lunchbuffet en een heerlijke Italiaanse avondmaaltijd. De week start voor je op zondag 5 september of op zondag 12 september en je blijft 6 nachten.  Wil je langer blijven? Wat leuk! je kunt extra nachten boeken, maar alleen tijdens de schrijfretraite is er volpension, dus vanaf 19 september kun je alleen een B&B kamer boeken en kook je zelf.

Ons pakket van zondag 5 september tot 12 september of van 13 tot 19 september houdt in (kies maar!):

Schrijfmeters maken met feedback en hulp:

  • 1,5 uur feedback of op-koers-gesprek met Elena Benvenuti als je 6 nachten boekt

  • Overnachtingen in een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer

  • Alle maaltijden en tussendoortjes

​​Voor wie komt schrijven op eigen kracht of komt (n)ietsen:

  • Overnachtingen in een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer

  • Alle maaltijden en tussendoortjes

Wil je langer blijven na de eerste week? je bent van harte welkom! Tot 19 september bied ik volpension en zijn extra nachten € 70 per stuk.

Extra feedback? Dat kan natuurlijk ook. Mijn uurtarief is € 60 per uur.

Vluchten die na 21 uur landen op Pisa

Transavia heeft haar vluchten aangepast en de late vlucht van vrijdag-, zaterdag- en zondagavond landt op een tijdstip dat de laatste trein naar Pietrasanta al foetsie is. 

Boek een B&B op loopafstand van het vliegveld (zie Booking, ook voor betaalbare opties) en reis de volgende dag met trein of bus door naar Pietrasanta waar je op een vooraf afgespoken tijdsstip wordt opgehaald.

Boekingsvoorwaarden en Corona

Nu we weer voorzichting aan reizen denken, kunnen plannen toch onverwacht wijzigen. Daarom zijn de boekingsvoorwaarden flexibel: ver van tevoren afzeggen maakt dat je je geld terugkrijgt, op het laatste moment afzeggen omdat je niet kunt afreizen (door bijvoorbeeld een positieve Coronatest van jezelf of iemand thuis), maakt dat waar je voor betaald hebt later in het seizoen of in 2022 opgemaakt mag worden.

Elena Benvenuti studeerde Algemene Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie Sociolinguistiek. Zij schrijft al twintig jaar non-fictie, waaronder reisverhalen en volgde workshops en cursussen om haar schrijftechniek te perfectioneren. Sinds 2016 geeft zij feedback op manuscripten. Haar stijl van feedback geven is direct en onderbouwd.

Lees hier haar blogs

"Ik ben hier thuis, maar ook thuis in uw taal"

Elena Benvenuti

​Met feedback

€ 545 (6 nachten)

Zonder feedback

€ 420 (6 nachten)

Extra nacht(en)

€ 70 per nacht*

obv 1persoonskamer met vol-pension. Op schrijfcoachtarieven geldt het BTW 0-tarief. 

LET OP!
Overweeg je op vrijdag-, zaterdag- of zondagavond naar Pisa te vliegen? Hou er rekening mee dat de laatste trein naar Pietrasanta om 21.20 uur vertrekt. Kom je later aan? Boek dan een eerste nacht in Pisa en reis de volgende dag door en hou contact, dan word je in Pietrasanta opgehaald.

5 sept - 19 sept (of 1 week)

Dank je! Ik antwoord zsm.