Schrijfretraite XXL

met Elena Benvenuti
1/5

Het is XXL werken/

vakantie-

vieren/

genieten geblazen

Schrijfretraite XXL

De eerste schrijfretraite van het seizoen vraagt om een rustige opstart. De tuin is fris groen en staat in bloei en het huis is grondig ontdaan van winterstof.

Het is tijd om te schrijven, uit te rusten en te genieten van de zomerzon zodat de inspiratie zich iedere dag meer laat zien. Sommige schrijvers hebben baat bij veel schrijfuren, sommigen bij de afwisseling tussen ontspannen en inspannen. Daarom is deze schrijfretraite langer, zodat je de schrijfuren kunt afwisselen met keuvelen en il dolce far niente, het heerlijke nietsdoen. Op het strand of aan het prachtige plein van Pietrasanta.

 

Je hebt de keuze tussen 6 of 10 nachten en terwijl jij schrijft, zorg ik dat er overheerlijk voor je wordt gekookt, buigt ik me over je tekst of hebben we overleg over de voortgang van je verhaal. En daarmee is deze retraite XXL werken/vakantievieren/genieten geblazen.

Voor de twee pakketten van 6 of 10 dagen zijn prijzen vastgesteld. Wil je korter of (iets) langer blijven, dan is de prijs niet alleen afhankelijk van het aantal overnachtingen en maaltijden, maar ook van het aantal feedbackuren die worden afgesproken. Vraag daarom een offerte aan als je andere wensen hebt.

 

Kies voor:

  • 10 overnachtingen op een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer

  • Alle maaltijden en tussendoortjes

  • 4 uur feedback of coaching

of

  • 6 overnachtingen op een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer

  • Alle maaltijden en tussendoortjes

  • 1.5 uur feedback of coaching

 

De schrijflocatie is op een berg waar met een bochtige weg en met weinig OV. Wie langer blijft of het verblijf wil combineren met een vakantie in de omgeving, doet er goed aan om op het vliegveld van Pisa een auto te huren –en haarspeldbochten te oefenen.​

Gastvrouw en ideale lezer

Elena Benvenuti studeerde Algemene Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie Sociolinguistiek. Zij schrijft al twintig jaar non-fictie, waaronder reisverhalen en volgde workshops en cursussen om haar schrijftechniek te perfectioneren. Sinds 2016 geeft zij feedback op manuscripten. Haar stijl van feedback geven is direct en onderbouwd.

7 - 19 juni 2021

 

€ 545 x 6 nachten

€ 945 x 10 nachten

Prijzen zijn obv volpension en 1-persoonskamer met gedeelde badkamer. 
Voor facturen op bedrijfsnaam geldt het BTW 0-tarief.

Elena Benvenuti

Villa Masini-Luccetti

Via delle Piane 64

Capriglia di Pietrasanta (LU)

Italia

© 2014 by Elena Benvenuti

Proudly created with Wix.com

  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook