Schrijven in Florence

midweek voor ondernemers met schrijfbegeleiding van Elena Benvenuti
1/5

Ben jij herkenbaar in jouw (web)presentatie of zakelijk voorstel?

Jouw (zakelijke) teksten zouden jouw persoonlijkheid moeten weerspiegelen want als jij je op papier voorstelt, wil je dat jouw klant jouw potentie en eigenheid ziet. In kleur en  kraakhelder, zonder wollige taal of dubbelzinnigheden.

 

Wie ben je?

Wat doe je?

Wie wil je bereiken of wat is je boodschap?

 

Ga mee Schrijven in Florence

Je logeert in een prachtig B&B waar rust heerst en waar je je snel thuis voelt in een wijk vlakbij het centrum waar veel restaurateurs en hun ateliers zijn. Die creativiteit en ondernemerszin geven je vast een zetje tijdens deze midweek voor ondernemers.

Jij werkt aan je teksten en ik help je daarbij, maar je hebt ook tijd voor cultuur, om te shoppen en de heerlijke restaurants.

Want een stad als Florence doe je veel tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. Zo kun je tot 's avonds laat nog musea bezoeken.

Ik ga met jou op zoek met jouw woorden die je presentatie, idee of verhaal het beste weergeven. Wie jij bent, wat je wilt en wat je boodschap is. Dat kan zijn voor een businessplan, bedrijfspresentatie, boekpitch, (schrijvers)profiel of synopsis. Kortom: teksten die over jou gaan en om een portret vragen die jouw kleur en persoonlijkheid vangen.

 

Wat kost het?

Het pakket is alleen voor overnachting met ontbijt en hulp bij het schrijven van jouw tekst. En om je zo goed mogelijk te helpen, gaan er maximaal 4 mensen mee.

 

  • Je slaapt in een dubbele kamer met twee aparte bedden en betaalt € ** voor kamer, ontbijt en schrijfbegeleiding

  • Je slaapt alleen of met je partner of een vriendin in een dubbele kamer met 2persoonsbed en je betaalt € ** . Alleen als de andere persoon ook komt schrijven, dan komt daar € **bij, anders niet.

 

Prijzen zijn BTW vrij en op basis van B&B. Vliegreis Ams-Pisa en Florence-Amst kost ongeveer € 20** . Lunches, diners en vervoer zijn op eigen kosten.

Wat kan ik bijdragen aan jouw (zakelijke) teksten?

Nou, een boel. Ik heb een kritisch oog als ideale lezer en een probleemoplossende, creatieve geest om tot een leesbaar en waarheidsgetrouwe weergave te komen van wie je bent, je bedrijf of je plan.

 

Elena Benvenuti studeerde Algemene Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie Sociolinguistiek. Zij schrijft al twintig jaar non-fictie, waaronder reisverhalen en volgde workshops en cursussen om haar schrijftechniek te perfectioneren.

Lange tijd was zij werkzaam als Personeelsfunctionaris in de zakelijke dienstverlening waar zij o.a. zorgdroeg voor de werving en selectie van personeel en het ontwikkelen en beschrijven van arbeidsvoorwaarden. Tegenwoordig heeft zij aast een B&B in Toscane ook een bedrijf dat (zomer)cursussen organiseert en geeft zij sinds 2016 feedback op manuscripten. Haar stijl van feedback geven is direct en onderbouwd.

"Ik ben hier thuis, maar ook thuis in uw taal"

Elena Benvenuti

VERWACHT

najaar 2020

 

 

Prijzen en data in volgen
okt/nov 2020
Elena schrijft.jpg

Dank je! Ik antwoord zsm.