Sense & Sensitivity - mediumschap in Toscane

met Monique van den Bel en Elena Benvenuti

1/4

Je mediumschap is een pad wat hand in hand gaat met jouw ontwikkeling. Daar heb je tijd voor jezelf voor nodig.

Deze week biedt die mogelijkheid om in een veilige omgeving en met de juiste begeleiding stappen te maken in begrip, verdieping en ontplooiing van het mediumschap. Want wie de verbinding met de spirituele wereld wil versterken, zal vaak contact moeten maken. Inspanning en ontspanning spelen daarbij een belangrijke rol.

Deze unieke week staat in het teken VAN contact maken met de ongeziene wereld en de vele facetten van het werken op psychic niveau. Hij is bedoeld voor deelnemers die bewust zijn van hun mediamieke vermogens en workshops of cursussen hebben gevolgd en voor deelnemers die hun interesse en vaardigheden willen verdiepen in een inspirerende omgeving. Het is bovenal een week om met plezier te werken met elkaar en met de spirituele wereld.

 

Aan bod komt het contact maken met de spirituele wereld en het werken op psychic niveau door het oefenen met één-op-één readings, mediamieke contacten en healing. Door gebruik te maken van de omgeving zullen we aandacht besteden aan het scherpen van je helderzintuigen met als doel je waarneming uit te breiden. Meditaties en visualisaties zijn daar een goed middel bij, vandaar dat wij er dagelijks mee zullen starten.

 

Het dagprogramma met wisselende thema’s biedt verder genoeg vrije tijd om te genieten van de Toscaanse gastvrijheid en authentieke sfeer. De locatie speelt daarbij een grote rol, want in het eeuwenoude familiehuis dompelen we ons onder in de historie, het karakteristieke Toscaanse landschap en de warmte van het samenzijn.

Met plaatsen als Pietrasanta, Pisa, Lucca en de kust vlakbij, staat deze week in het teken van beleving van de zintuigen. In de flow van schoonheid en sensitiviteit wordt jouw band met de spirituele wereld op een natuurlijke manier versterkt.

Voor wie is deze week bedoeld?

Voor deelnemers die zich willen verdiepen in hun mediumschap op een unieke plek en van een bijzondere week met gelijkgestemden willen genieten.

 

Docent Monique van den Bel stelt zich voor

“Al jaren werk ik in mijn praktijk in Tienhoven met en voor de ongeziene wereld. In mijn werk maak ik contact met overleden dierbaren en lees ik de energie van mensen, dieren en ook plaatsen. Tijdens openbare avonden geef ik een stem aan je familie en vrienden in de spirituele wereld en breng ik hun informatie door.

Kennis van mediumschap en spirituele ontwikkeling delen doe ik in mijn cursussen. Ik reik daarin informatie, oefeningen en ervaringen aan die studenten verder helpen in hun begrip van zichzelf en hun samenwerking met de spirituele wereld. Dat doe ik op een eenvoudige, heldere wijze met een goed gevoel voor humor. Ik weet door mijn eigen leerweg dat Mediumschap iets is wat je bent, het is niet los te koppelen van jezelf. Als je dit pad bewandelt zul je merken dat je als medium je eigen signatuur en werkwijze hebt. Om erachter te komen wat dat voor jou is heb je oefening en ervaring nodig. Daar lever ik een bijdrage aan.

Uit ervaring weet ik ook dat veel van wat je kan leren onderdeel is van wat je haalt uit je samenwerking met de spirituele wereld. Maar ik bied ook meditatie aan zodat je de diepere lagen in jezelf leert te (her-)kennen. Daarnaast leer je dat ontwikkeling tijd en ruimte nodig heeft zodat je stevig kunt wortelen in jezelf en je mediumschap.

Zelf heb ik veel tijd besteed aan mijn begrip, ontwikkeling en kennis o.a. via het Arthur Findlay College in Engeland. Inmiddels ben ik daar gecertificeerd door de Spiritualists National Union voor CSNU teaching, demonstrating mediumship en public speaking (CSNUt, d & s). Zie voor meer over mij en mijn werk op mijn website www.spirittalks.nl

Elena Benvenuti is gastvrouw en geeft les

‘Als kind al was ik me bewust dat er een verschil is tussen begrijpen en weten. Begrijpen doe je voornamelijk met je hoofd maar écht weten, het weten dat geen resultaat is van oorzaak en gevolg, dat doe je door te vertrouwen op je intuïtie. Mijn natuurlijke aard raakte door scholing en aanpassing op de achtergrond maar bij tijd en wijle stak mijn helderziend- en helderwetendheid de kop op. In 2012 besloot ik mijn intuïtie verder te ontwikkelen en kwam er een natuurlijke overstap naar het mediumschap door trainingen te volgen bij onder andere het Arthur Findlay College in Engeland en mij daarnaast te verdiepen in de Tarot. In de loop der jaren heb zo ik geleerd onvoorwaardelijk op mijn innerlijke stem te vertrouwen en een brug te slaan tussen onze en de geesteswereld.

Sinds 7 jaar organiseer ik creatieve en spirituele cursussen in mijn B&B in Toscane en geef er regelmatig les. Ik deel graag mijn bijzondere familiehuis met haar lange historie. De unieke plek en sfeer binnen de groepen maken het een ideale omgeving voor creatieve, persoonlijke- en spirituele groei.’

 

Praktische zaken:

We verzamelen op het plein van Pietrasanta op maandag 26 augustus rond borreltijd en raden Transaviavlucht HV5423 vanaf Amsterdam aan of de vlucht vanaf Eindhoven met Ryanair. Wacht met het boeken van de vlucht tot een bericht van ons dat niet later dan 15 juni zal komen.

De week eindigt op zondag 1 september om 12 uur. Over de transfer van het vliegveld naar de locatie en retour volgt informatie zodra de deelnemerslijst compleet is. De transfer is op eigen kosten.

Het dagprogramma:

09.00 – 09.45 Ontbijt

10.00 – 10.45 Meditatie in de kapel

11.00 – 13.00 Workshop Mediumschap door Monique van den Bel

Aansluitend lunchbuffet

15.30 – 18.00 Psychic en creatieve workshop door Elena Benvenuti

Borreltijd met Thema talks – vragen en antwoorden bij de borrel

19.30 diner

 

Donderdag is er geen les en kan men op stedenbezoek (Lucca, Pisa of Pietrasanta) of naar het strand en zondagochtend is er een verkort programma met een gezamenlijke afsluiting.

 

Prijs € 875 (prijs met vroegboekkorting tot 1 maart is € 795) is inclusief:

  • 6 overnachtingen op een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer (kamer delen geeft 10% korting)

  • ontbijt, lunch, diner met wijn en versnaperingen (op de vrije dag alleen ontbijt)

  • dagelijkse meditaties

  • 4 workshops mediamieke ontwikkeling door Monique van den Bel

  • 4 workshops psychic ontwikkeling door Elena Benvenuti

  • toeristenbelasting en BTW (voor bedrijven en ZZPers geldt het 0-tarief).

In de flow van schoonheid en sensitiviteit wordt jouw band met de spirituele wereld op een natuurlijke manier versterkt.

 Prijs:

 

Voor het programma, volpension en kamer met gedeelde badkamer
     € 875
     € 795 tot 1 maart
Een kamer delen geeft 10% korting. Vraag een offerte aan.
 
Voor facturen op bedrijfsnaam geldt het 0-tarief voor de btw.
26/8 -  1/9 2019
 

Dank je voor je mail. Je krijgt snel antwoord.

Monique 7_edited.jpg
Monique 6_edited_edited.jpg
Monique 8_edited.jpg