top of page

Levensverhalen en (auto)biografieën

met Elena Benvenuti
1/5

"Je lot is je plot"
Mieke Bouma

Je levensverhaal schrijven vergt een omgeving waar je in alle rust met je gedachten kunt zijn, zonder dat je steeds alleen bent. Over jezelf schrijven vraagt huisgenoten die medestanders zijn. Van wie je kunt verwachten dat ze je behoefte aan privacy begrijpen, maar er zijn op de momenten dat je afleiding of een gesprek wilt aangaan om je gedachten te ordenen.

Ook het schrijven van een biografie vraagt van je dat je je volledig in het perspectief van je personages verplaatst en je dagen met hem, haar of hen vult. Jouw menig of welke emoties bij jou worden opgeroepen, is van ondergeschikt belang. Dan is het fijn om naast advies over het technische aspect van schrijven af en toe ook anderen te spreken die met hetzelfde bezig zijn.

Deze twee weken zijn met name gereserveerd voor schrijvers die aan een (auto)biografie werken.

In de prijs van de retraiteweek zijn ook 4 feedbackuren meegerekend zodat je mij altijd kunt vragen om mee te lezen, denken, aan te horen of feedback te geven op je tekst. Naast een forse dosis kennis op schrijfgebied ben ik een gecertificeerd Narratief Coach die aandachtig en zonder oordeel kan luisteren en desgewenst en met zachte hand samen met jou naar een ander standpunt of perspectief te zoeken.

Deelnemers die één van deze schrijfweken in combinatie met de schrijfretraite boeken die erop volgt (zie hier voor data), hebben voorrang op diegenen die een enkele week boeken en krijgen 10% korting op beide weken. Een uitzondering is de schrijfweek van 12 tot 18 augustus waarop geen korting wordt gegeven.

3 tot 9 

&

24 tot 30 juli 

 

Prijzen voor 1 persoon:

€ 740 enkele kamer, gedeelde badkamer

€ 890 grotere kamer, gedeelde badkamer

€ 1010 slaapzolder met toilet en douche

€ 1420 op slaapzolder met 2 bedden of tweepersoonsbed (prijs per 2 personen)

Prijzen zijn obv volpension. Er geldt het BTW 0-tarief.

bottom of page