WERKEN AAN EEN SHIFT

voor een 'easy way of living'

met Brenda de Bruin
1/5

Wat als je het leven plezieriger en MAKKELIJKER kan maken? Dat je elke keer weer kon kiezen voor VERTROUWEN? Wat als je kon kiezen voor POSITIVITEIT? Wat als ALLES mogelijk was? Wat als je altijd terug kon naar RUST en VREDE? Wat als je het NIET alleen hoeft te doen? Wat als ik jou nu vertel dat dat KAN? Wat DAN?

Hoe zou het voor jou voelen als je de touwtjes van je leven in eigen handen neemt? Kiezen voor meer plezier, vrijheid, geluk en vertrouwen? Klinkt goed, niet waar? Het kan en jij kan het leren!

 

Leer vertrouwen op je gevoel en intuïtie

Tijdens deze week leer je hoe je door te vertrouwen op jouw gevoel en gebruik te maken van jouw innerlijke wijsheid en de hulp van het universum je jouw leven positief kan veranderen. Hoe je door steeds weer terug te gaan naar je gevoel inzicht, richting en bevestiging kan krijgen tijdens jouw dagelijks leven. Kiezen voor het leven wat jij wilt en wat past bij jou.

Deze week wordt duidelijk waar je nu staat, waar je heen gaat en hoe je daar kan komen. Op een hele praktische manier ontvang jij de inzichten en actie stappen die jij nu nodig hebt. Ook krijg je allerlei tools aangereikt zodat je ook zelf thuis steeds weer kan afstemmen op jouw gevoel en zo jouw pad kan uitstippelen.

 

Samen met een groep gelijkgestemden ga je op een praktische manier oefenen met je gevoel herkennen, vertrouwen en volgen. Ook leer je hoe jij de hulp van het Universum kan inzetten tijdens het dagelijks leven. De week zal verdeeld zijn in groepsactiviteiten, zelfstandig werken en 1:1 coach momenten.

Elke ochtend starten we met een (helende) visualisatie in de prachtige kapel van het B&B. De visualisatie is afgestemd op de energie van dat moment en de groep. Vervolgens gaan we in de groep praktische oefeningen doen die jouw inzichten en handige tips en handvaten geven voor thuis. Brenda’s  voorliefde voor het gebruik van orakel-, en engelenkaarten zullen tijdens deze week zeker een rol spelen. Een mooi hulpmiddel om snel en zuiver inzicht, richting en bevestiging te krijgen.

 

Tijdens de middagen ga je zelfstandig werken aan de hand van opdrachten specifiek afgestemd op jou en die je die zelfstandig gaat uitwerken. Deze opdracht wordt dan later tijdens een 1:1 choachingssessie besproken.

 

Iedereen heeft gedurende de week een persoonlijk coachmoment met Brenda de Bruin. Vanuit haar expertise met betrekking tot het leggen van engelenkaarten, haar gave om in te tunen op energie, helende vermogen en boodschappen te ontvangen, ziet zij de diepere lagen die je zelf (nog) niet kan zien.

 

Je krijgt inzicht in wat er nu speelt in je leven, waar je heen gaat en hoe je daar komt. Er worden eventuele blokkades en beperkende patronen aangekeken en geheeld zodat de weg helemaal open ligt naar het leven wat jij graag wilt!

 

Voor wie is de week?

Voor iedereen die tijdens het leven of ondernemen toe is aan

♡ meer rust en vrede ervaren

♡ het “moeten” loslaten

♡ vertrouwen op je gevoel en intuïtie

♡ je eigen creatiekracht leren gebruiken

♡ inzicht ontvangen

♡ blokkades en patronen die je in de weg zitten doorbreken en helen

♡ meer plezier en vrijheid ervaren

♡ je leven makkelijker en moeitelozer maken

Wie is coach Brenda de Bruin?

‘Ik ben Brenda en ik kan het me inmiddels bijna niet meer voorstellen, maar ooit werkte ik in de automatisering. Ik ben namelijk erg goed in wiskunde en kan goed logisch en technisch denken. Maar aan de andere kant heb ik een grote liefde voor intuïtie, Engelenkaarten, spiritualiteit en volg ik graag mijn gevoel. Misschien voor velen een vreemde combinatie, maar in mijn ogen een gouden mix!

Juist het combineren van mijn spiritualiteit en zuiver inzicht met mijn praktische aanpak, zorgt ervoor dat ik snel en zuiver stappen kan nemen met mijn klanten. Stappen die echt bij hen passen, zonder omwegen. Kijk voor meer informatie op mijn website: www.brendadebruin.nl'

Je wordt warm welkom geheten door Elena Benvenuti, de gastvrouw, en mevrouw Morena die heerlijk voor ons gaat koken met seizoensgroenten en met zelfverbouwde olijfolie. En natuurlijk met heel veel amore.

Prijs is inclusief:

6 overnachtingen op een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer*

ontbijt, lunch, diner en versnaperingen (muv de vrije dag)

4 ochtenden met groepsactiviteiten**

4 middagen zelfstandig werken**

1:1 coach moment met Brenda de Bruin

* een kamer delen geeft 10% korting en is op basis van beschikbaarheid

** de donderdag is een vrije dag. Je kan dan bijvoorbeeld zelfstandig een stedentrip maken of naar het strand gaan.

Prijs is exclusief:

reiskosten van en naar de locatie

reis- en annuleringsverzekering

Je krijgt niet wat je wilt,

je krijgt wat je bent.

 Prijs:

 

voor cursus, begeleiding en accommodatie obv volpension
 
€ 975 1persoonskamer
Voor facturen op bedrijfsnaam geldt het BTW 0-tarief.
31 aug - 6 sept 2020
 

Dankje, ik reageert zsm!

Brenda2_edited.jpg

Brenda de Bruin