WIJZER ONDERNEMEN

business retraite voor startende en groeiende ondernemers

met Brenda de Bruin & Elena Benvenuti
1/5

Je krijgt niet wat je wilt,

je krijgt wat je bent.

Als hoogbewuste startende of groeiende ondernemer heb je talent en vakkennis en loop je over van enthousiasme. So far so good. Maar iedereen kan hulp gebruiken, of je nu begint aan een nieuwe uitdaging of dat je een nieuwe weg wilt inslaan omdat de de groei en de rek eruit zijn en je toe bent aan vernieuwing.

Wie onderneemt heeft behoefte aan zichtbaarheid, eigenheid, vertrouwen, richting, succes, plezier en vrijheid. Kortom: je wilt dat je onderneming -en je privéleven- meer als vanzelf gaan.

 

Heb je ooit bedacht dat waar jouw vakkennis ophoudt er nog veel meer kennis is? Namelijk jouw innerlijke wijsheid, jouw innerlijk kompas of intuïtie? En geloof het of niet, maar veel ondernemers zijn succesvol geworden door juist te doen wat goed voelde, maar misschien niet voor de hand liggend was. Of verstandig. Want in bevlogenheid en passie zit vaak minder verstand en meer gevoel, maar toch werkt het heel goed.

Je kunt je weg bewandelen door te vertrouwen op jouw innerlijke kompas: jouw eigen, unieke wijsheid. Of eigenwijsheid.

In deze week helpen we je om meer te vertrouwen op die innerlijke kompas. Want die wijst je altijd en overal de juiste weg. In je business en privé.

 

Voor wie

Deze week is voor die hoogbewuste ondernemer die toe is aan een volgende stap. De groep is klein en gevarieerd en heeft iets gemeens: we zijn allemaal ondernemers met passie die van overvloed dromen. Die de ambitie hebben om wat ze doen uitstekend te doen en daar graag voor gaan. Maar die niet altijd (meer) weten welke stappen te zetten.

 

Wij helpen je verder

Samen komen we veder, want EIGENwijs zijn is soms ook eigenWIJs. Al kom je alleen, samen zijn we een groep die met je meedenkt, motiveert en inspireert. Zo’n groep die werkt aan dezelfde doelen, maakt dat je gedragen wordt en dat je in een week tijd tot tastbare resultaten komt. De persoonlijke aandacht die je van de twee professionele coaches krijgt, maakt dat jij op specifieke ondersteuning kunt rekenen bij het zetten van jouw stappen.

 

Brenda de Bruin helpt als businesscoach ondernemers die voelen dat het tijd is om te veranderen. Zij gebruikt haar sensitiviteit, haar gave om op diepere, onderliggende lagen in te voelen en boodschappen te ontvangen om mensen snel, zuiver en praktisch stappen te laten zetten. Ze ziet waar je staat, waar je heen gaat en hoe je daar komt. Ze ziet jouw talent en jouw valkuilen. Jouw obstakels en oplossingen. Jouw mogelijkheden. Brenda is een nuchtere, respectvolle coach die haarfijn aanvoelt wat mensen beweegt en belemmert en helpt hen op weg naar een oplossing.

 

De rode draad in het leven van Elena Benvenuti is het geven van zelfvertrouwen aan mensen om zichzelf te zijn. In de jaren dat zij in de zakenwereld HR Manager was, had zij een neus voor het vinden van talent en het begeleiden van professionals tijdens hun loopbaan.

Meer recent heeft Elena zich toegelegd op het geven van workshops en cursussen die persoonlijke groei voorstaan. Haar hart ligt bij het begeleiden van schrijvers die hun verhaal op papier doen, waarbij zij intuïtief weet hoe zij mensen verder kan helpen om de juiste woorden te vinden. Haar kracht is het herkennen van ieders unieke persoonlijke aanleg, toon en stijl en mensen verder te helpen om zich authentiek te presenteren en te manifesteren wat zij vervolgens met hun leven en hun onderneming willen.

 

Wat gaan we doen

Je krijgt een persoonlijke kennismaking met de coaches waarin we begrijpen wie je bent en wat je beweegt en gaan in op waar je naar toe wilt. Daarna wisselen groepsessies zich af met persoonlijke consulten en met momenten waarop je individueel aan de hand van opdrachten aan de slag gaat met jouw onderneming.

De ochtendsessies zijn gemeenschappelijk en zullen zich onder andere bezighouden met zichtbaarheid, eigenheid, inspiratie, motivatie en visualisatie. Focus bepalen, wat wil je en waar sta je voor. Wie ben jij? En zie ik wie je bent als ik naar je kijk?

 

Om deze onderwerpen uit te werken, helpen we elkaar door bijvoorbeeld met elkaar een fotoshoot te doen, maken we moodboards en doen korte schrijfopdrachten om de focus te bepalen en de presentatie scherp te krijgen. Het zal allemaal draaien rond het kijken, voelen, luisteren en initiatief nemen. Met elkaar en voor elkaar zodat je naar huis gaat met nieuwe energie, veel plannen, een ideeënstroom en een hecht netwerk aan gelijkgestemde ondernemers.

Prijs is inclusief:

  • 6 overnachtingen op een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer*

  • ontbijt, lunch, diner en versnaperingen (muv de vrije dag)

  • Individuele coachingsgesprekken met Brenda de Bruin en Elena Benvenuti

  • 4 workshops met de businesscoaches

* een kamer delen geeft 10% korting en is op basis van beschikbaarheid

Prijs is exclusief:

  • reiskosten van en naar de locatie

  • reis- en annuleringsverzekering

 Prijs:

 

voor cursus, begeleiding en accommodatie obv volpension
 
€ 995 1persoonskamer
in prijs veraagd
 
Prijzen zijn vrij van BTW
2 - 8 september 2019
 

Brenda de Bruin

Elena Benvenuti

Villa Masini-Luccetti

Via delle Piane 64

Capriglia di Pietrasanta (LU)

Italia

© 2014 by Elena Benvenuti

Proudly created with Wix.com

  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook