Dwaas_edited
Bekers
locatie Amsterdam
Villa Masini-Luccetti
Ontbijt

 

Workshop de Heldenreis van de Dwaas

 

met Felice Derkinderen en Elena Benvenuti

zondag 29 maart in Amsterdam (goed OV, gratis parkeren)

Net als de Dwaas uit de Tarot of de Held uit de Reis van de Held van literatuurwetenschapper Joseph Campbell zijn we vaak op zoek naar een levensdoel of levenszin, terwijl de antwoorden veelal in ons alledaagse bestaan liggen.

VERBEELDINGSKRACHT
Door verbeeldingskracht en moed, zaken die op reis essentieel zijn, kun je inzichten krijgen in de diepere lagen van je persoonlijkheid. Daardoor krijg je meer duidelijkheid over wie je bent en hoe je handelt. De inspirerende workshop de Heldenreis van de Dwaas laat je ontdekken dat je de antwoorden op je levensvragen al met je meedraagt.

EIGENHEID
Deze verdiepende dag is een verkennende reis naar ieders eigenheid die vaak onder de oppervlakte verborgen ligt. Kom ontdekken hoe vindingrijk en creatief je bent door speelse oefeningen en laat je verrassen door wat de Tarot je kan laten zien over jezelf. Aan het einde van de dag heb je het speelveld van je leven in kaart gebracht en weet je het kompas te vinden voor verdere ontdekkingen.

Deze workshop is met name bedoeld voor diegenen die eerder een cursus, retraite of workshop bij één van ons hebben gevolgd om op deze dag eerder gevonden inzichten als startpunt te laten dienen.


DOOR WIE?
Felice Derkinderen en Elena Benvenuti zijn vijf jaar geleden begonnen met het organiseren van verdiepende retraites in Toscane waarbij intuïtie en de Tarot centraal staan. De Dwaas is daarbij de hoofdpersoon als metafoor voor onze spontaniteit en eigenwijsheid.

KOSTEN
De kosten van deze dagworkshops zijn € 95 inclusief uitgebreide lunchVoor ondernemers is de prijs vrij van BTW.

AANMELDEN
Neem voor aanmeldingen of vragen contact op met Elena Benvenuti (bel gerust naar 0651428646)

Villa Masini-Luccetti

Via delle Piane 64

Capriglia di Pietrasanta (LU)

Italia

© 2014 by Elena Benvenuti

Proudly created with Wix.com

  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook