Workshop Leven met de Zon en de Maan

verandering omarmen en de regie houden op je leven

met Felice Derkinderen en Elena Benvenuti

Zondag 21 maart van 11.00 tot 17.30 uur in Amsterdam

In deze turbulente tijden is het lastig de regie te houden, zowel zakelijk als privé. Dan is meebewegen vaak een goed advies, maar dat vergt niet alleen aanpassings- en incasseringsvermogen, er is een gerede kans dat je door alle beweging uit balans raakt. Als alles om je heen (door)draait, is het daarom verstandig om een centrale positie in te nemen waardoor je in het oog van de storm overeind kunt blijven staan. Goed geaard en stevig. Je verlegt daarmee als het ware de focus van buiten naar binnen, naar jouw kern.


VERDIEPING
In deze workshop introduceren wij twee gereedschappen om (weer) verbinding te maken met je kern zodat je van daaruit koers kunt zetten. De Tarot is een prachtig middel om te spiegelen wie je in de kern bent. Niet voor niets worden de Tarotkaarten de spiegels van de ziel genoemd. Daarnaast hanteren we verdiepend schrijven, om laag voor laag verder te kijken naar wat er diep van binnen speelt, onze kracht te ontdekken en onze kwetsbaarheid onder ogen te zien. Beide gereedschappen kun je leren inzetten voor innerlijk onderzoek, om (onbewuste) belemmeringen zichtbaar te maken die je in de weg staan om vanuit je kern te kunnen bewegen.

 

Tijdens deze workshop krijg je deze twee manieren van werken aangereikt, waardoor je naar huis gaat met middelen om efficiënt je balans te kunnen hervinden en je eigenheid verder te ontdekken, waarna je stevig en helder kunt handelen.


DE ZON EN DE MAAN
Tijdens deze dag gaan Tarot en verdiepend schrijven samen waardoor je inzichten krijgt in je eigenheid. Hiervoor is geen kennis nodig van de Tarot of ervaring met schrijven, maar wel de nieuwsgierigheid om liefdevol jouw innerlijke wijsheid en geesteskracht te willen ontdekken.


DOOR WIE?
Felice Derkinderen en Elena Benvenuti zijn zes jaar geleden begonnen met het organiseren van verdiepende workshops en retraites in Toscane waarbij intuïtie en de Tarot centraal staan.


KOSTEN
De kosten van deze dagworkshops zijn € 95 inclusief lunch

AANMELDEN
Neem voor aanmeldingen of vragen contact op met Elena Benvenuti (bel gerust naar 0651428646)

De Wereld.jpg
Derkinderen nieuw.jpeg
_edited.jpg