top of page

Workshop Wagen Jezelf te Zijn
met Felice Derkinderen en Elena Benvenuti

Zondag  23 april 2023 van 10.30 tot 16.45 uur in De Roos in Amsterdam

Het is tijd. Tijd om verbinding te maken met wat je diep van binnen wéét dat juist voor je is, om van daaruit je leven op te bouwen. Tijd om een nieuwe realiteit te vestigen waarin liefde voor je ware natuur centraal staat. Maar hoe doe je dat?

 

In deze workshop krijg je meer zicht op hoe jouw binnenwereld eruitziet voordat je op een volgende bestemming aankomt. Intentie, focus en afstemming op een innerlijke bron van zekerheid helpt je om op eigen autoriteit door het leven te navigeren, ook wanneer het buiten stormt. De verbeeldingskracht en onderzoekende geest die daarvoor nodig zijn, zorgen samen dat je je (on)bewuste verlangens scherp krijgt.

 

Lifecoach Felice Derkinderen helpt je met de symboliek van de Tarot helder te krijgen welke patronen je leven bepalen en wat de diepere en onbekendere aspecten zijn van wie je werkelijk bent. De woorden die je iedere dag gebruikt zijn ook bepalend voor de ervaringen in je leven. De speelse oefeningen van schrijfcoach Elena Benvenuti maken je stap voor stap bewuster van de kracht van taal en vragen je jouw meest verborgen verlangens te verwoorden zodat ze gehoord kunnen worden. Daarbij spreek je je niet alleen uit, maar luister je onbevangen naar je innerlijke stem.

Deze dag is een uitgelezen kans om met nieuwe ogen te kijken naar wie je bent en welke zelfverzekerde en authentieke koers de komende tijd de jouwe is.

Zondag 23 april 10.30 - 16.45 uur in de sfeervolle Filosofenkamer van Centrum de Roos in Amsterdam.

 

De kosten zijn 125 euro inclusief btw, aanmelden kan hier

Wagen jezelf te zijn foto.jpg
Magazine.jpg
bottom of page