Schrijf 10 daagse

met Elena Benvenuti
1/5

Schrijf 10 daagse

De eerste schrijfretraite van het seizoen vraagt om een rustige opstart. De tuin is frisgroen en staat in bloei en het huis is grondig ontdaan van winterstof.

Het is tijd om te schrijven, uit te rusten en te genieten van de zomerzon zodat de inspiratie zich iedere dag meer laat zien. Sommige schrijvers hebben baat bij veel schrijfuren, sommigen bij de afwisseling tussen ontspannen en inspannen. Daarom is deze schrijfretraite langer dan een week, zodat je de schrijfuren kunt afwisselen met keuvelen en il dolce far niente, het heerlijke nietsdoen op het strand of aan het prachtige plein van Pietrasanta.

Je bent 10 nachten te gast en terwijl jij schrijft, zorg ik dat er overheerlijk voor je wordt gekookt, buigt ik me over je tekst of hebben we overleg over de voortgang van je verhaal. En daarmee is deze retraite 10 dagen lang schrijven/vakantievieren/genieten geblazen.

 

Kies voor:

·         10 overnachtingen op een kamer naar je keuze (zie het blok rechts)

·         Alle maaltijden en tussendoortjes

·         4 uur feedback of coaching

of

·         10 overnachtingen op een kamer naar je keuze (zie het blok rechts)

·         Alle maaltijden en tussendoortjes

·         geen feedback of coaching

 

De prijs is afhankelijk van welke kamer je kiest en of je schrijfcoaching wilt. De twee zaken moeten bij elkaar worden opgeteld. In de prijs van het verblijf zitten alle overheerlijke maaltijden met verse groenten die volgens familierecepten worden klaargemaakt.

De schrijflocatie is op een berg waar met een bochtige weg en met weinig OV. Wie langer blijft of het verblijf wil combineren met een vakantie in de omgeving, doet er goed aan om op het vliegveld van Pisa een auto te huren -en haarspeldbochten te oefenen.​

Gastvrouw en ideale lezer

Elena Benvenuti studeerde Algemene Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie Sociolinguistiek. Zij schrijft al twintig jaar non-fictie, waaronder reisverhalen en volgde workshops en cursussen om haar schrijftechniek te perfectioneren. Sinds 2016 geeft zij feedback op manuscripten. Haar stijl van feedback geven is direct en onderbouwd

Het is 10 dagen schrijven/
vakantie-
vieren/
genieten geblazen

13 - 23 juni 2022

Prijzen voor 1 persoon:

€ 700 enkele kamer, gedeelde badkamer

€ 900 grotere kamer, gedeelde badkamer

€ 1100 slaapzolder met toilet en douche

Prijzen voor 2 personen:

(boek samen of deel met iemand):

€ 1500 op slaapzolder met toilet en douche, 2 bedden of tweepersoonsbed

Tarief feedback:

€ 200 voor 4 uur schrijfbegeleiding

Prijzen zijn obv volpension en inclusief toeristenbelasting.

Er geldt het BTW 0-tarief.

Bedankt voor je bericht!