top of page

Turtle House

Het ideale huis voor een schrijfvakantie in Toscane
Turtle House

Wie ooit mee heeft gedaan aan een cursus of een retraite kent het wellicht., want Turtle House is een huis op het terrein van de Villa. En je kunt het in de zomermaanden huren per week of voor en hele maand.

Het huis (110 m2) heeft naast een ruime living, 4 slaapkamers, een badkamer, een douche en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een keuken met oven, koelkast en vaatwasser, een wasmachine, flatscreen TV met dvd speler en wifi.

Van de 4 slaapkamers is er één met een tweepersoonsbed en de andere drie zijn één-persoonskamers. Het huis is heel licht en omdat het door groen omgeven is, is het een heerlijke plek om uit te rusten of te schrijven.

Met een eigen opgang en parkeerplek langs een pad waar alleen bestemmingsverkeer komt, biedt het veel privacy. Vanuit de voortuin kijk je uit op een olijfboomgaard en in de verte zie je de kust met de glinstering van de zee. Aan de achterkant grenst de tuin van de locatie waar de schrijfretraites worden gehouden. Je komt daarom alleen bezoekers tegen als je dat zelf wilt.

Maar waarom heet het nou toch Turtle House? Het zijn fascinerende beesten die bovendien geluk schijnen te brengen. Vroeger kwamen landschildpadden hier in het wild voor. Maar helaas is dat bijna niet meer zo, al houden veel mensen ze als huisdier. Er wonen momenteel 18 schildpadden op het terrein. Deze groep is door ons grootgebracht en is zeker 30 jaar oud.

Ik weet overigens heel goed dat 'Turtle" in het Engels een water- of zeeschildpad is...maar 'tortoise', landschildpad, bekt gewoon niet lekker.

Huisje huren?

Het huis is per week of per maand te huur. In de wintermaanden is het huis al vanaf € 350 per week te huur, in juni en september zijn de kosten vanaf € 500 en juli en augustus vanaf € 700. Daar komen nog schoonmaakkosten bij.

Het ideale (schrijf)huis voor een paar mensen

Ben je nou met twee of drie  vriend(inn)en, dan kun je bijvoorbeeld op schrijfretraite komen, maar je kunt ook komen schilderen, niksen, op stedentrip gaan of naar het strand gaan.

Zin in?

Laat me de data weten en ik stuur je een kostenoverzicht, mail me vrijblijvend.

Dit zijn goeie tips

Het is inderdaad ver rijden vanaf Nederland, maar je kunt ook vliegen op Pisa en een auto huren. Een auto is wel de beste manier om de slingerweg de berg op te rijden. Oh, ja. Er zijn wel haarspeldbochten.

Kom je een cursus doen? boek dan voorafgaand of aansluitend een week in Turtle House. Zo combineer je een rustgevende vakantie met een inspirerende cursus.

2024

Ah, ik heb post! Ik mail zsm terug

bottom of page